MAINOS

Ärsyttäviä lappuja

Kolumni

Tanja Kallio

CD-levyjen hintatarrat ja varashälyttimet ovat ärsyttävimpiä keksintöjä mitä löytyy. Ei sillä, etteikö CD:ssä pidä olla varkaudenestoa ja tietysti hintakin pitää näkyä, mutta eikö niitä saisi kiinnitettyä jollain muulla, vähemmän häiritsevällä tavalla?

CD-levy on useimmiten kaupassa pakattu muoviseen kehikkoon, johon on myös kiinnitetty varashälytin. Hälytin estää kuitenkin asiakasta näkemästä mitä kappaleita CD sisältää. Ei ole hienoa ostaa levyä ajatellen, että artisti on hyvä, mutta mitähän kappaleita plätty sisältää. Ostin yhden CD:n viikonloppuna tätä miettien, mutta onneksi yllätyin positiivisesti, sillä hälyttimen takaa ilmestyi mahtavia veisuja.

Ja sitten hintalapputarrat, joiden ikävänä puolena on, että ne eivät lähde levyn kannesta kunnolla pois. On todella tylsää, kun tarran hohtava pohja jää kiinni, eikä edes saippua sitä kunnolla liota pois. Näille suunnattoman ärsyttäville asioille pitää tehdä jotain.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top