MAINOS

Inte sanomapapper

Kolumni

Mika Hyssi

Oloneuvos inhoaa päivittäin ilmestyviä sanomalehtiä. Yhtä sivua kääntää, niin toinen tulee perässä, sokeriastiassa majaileva lusikka sattuu aina lehden alle ja levittää sokerin ympäri pöytää.

Oloneuvos on tutustunut erityisesti tamperelaisen Aamulehden lukemiseen. Etusivun otsikot ovat miellyttäviä ja aina löytää mielenkiintoisen aiheen. Sisäsivuilta Oloneuvos napostelee piikikkäitä kolumneja ja haastatteluja.

Oloneuvos pitää sanomalehtien kokoa liian suurena. Pahimmassa tapauksessa koko pöytä täyttyy lehdestä ja sivun yläosassa olevia uutisia täytyy lukea suurennuslasilla tai venyttämällä kaulaa. Jatkuva selluloosalehden liikuttelu on myös pahasta: pöydällä parveilevat lasiset juomalasit eivät pidä yhtään tippumisesta ja aiheuttavat ylimääräistä päänsärkyä Oloneuvokselle.

Lyhyesti: sanomalehdet aikakauslehden kokoiseksi, turhat mutinat pois. Inte sanoma-papper!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top