MAINOS

Paluu pulpetteihin näkyy maanteillä

Kolumni

Samuli Kinnari

Koululaiset palaavat maanantaina pulpetteihin. Sen myötä elämä palautuu taas arkiuomiin.

Koulujen alkaminen näkyy myös maanteillä. Autoilijoiden tuleekin kiinnittää erityisen tarkkaa huomiota teiden varsilla liikkuviin pieniin koululaisiin ja etenkin koulutiensä aloittaviin ekaluokkalaisiin. Riskialueita ovat varsinkin koulujen lähialueet ja koululaisten käyttämät julkisen liikenteen pysäkit.

Vanhempien kannattaa tutustuttaa lapsensa koulumatkaan etukäteen. Suojatien käyttäminen, pysähtyminen ja katsominen molempiin suuntiin ennen kadun ylittämistä ovat pieniä, mutta tärkeitä asioita kadun ylityksessä. Värikkäät vaatteet ja heijastimet parantavat koululaisen näkyvyyttä.

Tänä syksynä koulutiellä astelee yli 60 000 ekaluokkalaista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top