MAINOS

Ajatuksia vuodelta 2000

Kolumni

Tanja Kallio

– Hei mulla olis kassillinen kännyköitä! Voisiko jokainen tulla ottaan omansa! (27.10.2000)

Melkeinpä jouluruoan tuoksu leijailee nenään, kun oikein tarkasti ryhtyy miettimään tulevaa juhlaa. Ja ehkä se joulustressikin olisi vältettävissä jos kerrankin aloittaisi kaiken ajoissa. Toisaalta, olisihan se hieman huvittavaa jos sitä nyt jo menisi tiedustelemaan kaupoista kuusenkoristeita tai tonttulakkeja. (22.9.2000)

En tiedä, ovatko muut tätä mieltä, mutta itse olen lopen kyllästynyt siihen, että ääneni katoaa ajoittain. En tiedä miksi. En tiedä minne. Ainoastaan tiedän sen, että yhtenä kauniina päivänä ääni päättää olla lakossa ja taas sitä mennään. Lääkäri ei osaa auttaa, lääkkeet eivät auta. On vain opittava elämään ilman omaa rakasta ääntä. (8.9.2000)

Ja onhan se niin, ettei lapsuuden mielileikki ilman pihlajanmarjoja ole mitään. Mielestäni oli erittäin mielenkiintoista ja fantsua (enkä kiellä, etteikö vieläkin olisi) hakea erikokoisia koiranputkia ja tehdä niistä marjapyssyjä. Jokaisella sai marjat lentämään eri pituuksiin, kunhan vain muisti, ettei ampunut ketään toista päin. (18.8.2000)

Tartuin lapioon toukokuun viimeisinä päivinä ja päätin kaivaa itselleni perunamaan. Sain messevät naurut yritykseni johdosta eri tahoilta, mutta päätin, että en anna periksi. (7.7.2000)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top