MAINOS

Koulut alkavat

Uutiset

Samuli Kinnari

Peruskoulut ja lukiot aloittelevat syyslukukauttaan. Koululainsäädännön mukaan kunnilla on oikeus päättää lukuvuoden työ- ja loma-ajoista ja niin ollen myös koulujen alkamispäivästä.

Länsi-Suomen läänin kouluissa koulutyö alkaa 12.-14. elokuuta. Yleisin aloittamispäivä on tiistai 13. elokuuta. Kolmasosassa kunnista pulpetit täyttyivät jo maanantaina 12. elokuuta. Kahdeksassa läänin kunnassa syyslukukausi alkaa keskiviikkona 14. elokuuta.

Äetsässä koulutyö alkoi maanantaina. Samana päivänä koululaiset palasivat arkisen aherruksen pariin Punkalaitumella, Kiikoisissa ja Mouhijärvellä. Vammalassa puolestaan peruskoululaiset palasivat lomalta maanantaina, mutta lukiolaisten arki alkaa tiistaina. Huittisissa koulutielle astellaan tiistaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top