Tiistai 29.4.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kokkeli ei pelkää pimeää

Mikä herkku

Munakokkeli on maistuva herkku, joka aamiaispöydän lisäksi sopii myös illalla maisteltavaksi. Kokkeli on hyvää sellaisenaan, mutta viihtyy erittäin hyvin tomaatin, kinkun ja graavatun lohen seurassa.

Valmistan yleensä ruokaa hieman soveltaen. Siksipä kokkeliohjeenikin on hieman suurpiirteinen.

Munakokkeli
(kahdelle)

5 kananmunaa
n. 3 dl maitoa
suolaa
valkopippuria
mustapippuria

seuraksi:
tomaattia
kuivaa kinkkua

koristeeksi:
ruohosipulia

1. Riko kananmunat kulhoon. Kaada maito joukkoon ja sekoita. Mausta ripauksella suolaa, valkopippuria ja mustapippuria.
2. Kaada seos laakeaan kasariin. Anna hyytyä kohtalaisella lämmöllä. Vedä puuhaarukalla tai lastalla hyytyvää kokkelia kohti kasarin keskustaa. Voit vielä ripauttaa päälle hieman valkopippuria.
3. Annostele valmis munakokkeli lautaselle tomaatin ja kinkkuviipaleiden kanssa. Koristele munakokkeli ruohosipulilla.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava: