MAINOS

Koulurauhan julistamisessa perinteen ainekset

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän ala-asteiden oppilaat kokoontuivat keskiviikkona koulurauhan julistukseen Patsaspuistoon. Juhlavasta nimikkeestä huolimatta kyseessä ei ollut jäykkä, vaan hyvin rento tilaisuus.

Koulurauhan julistuksen järjestivät Pehulan koulu, sen vanhempaintoimikunta ja kunnan vapaa-aikatoimi. Ajatus kaikkien ala-astelaisten kutsumiseksi Patsaspuistoon kehittyi viime vuonna, kun Pehulan koulu järjesti omalle väelleen vastaavanlaisen tilaisuuden.

Koulurauhan julistaminen on mukava tapa aloittaa uusi lukuvuosi. Toisten huomioimisesta ja yhteispelistä muistuttaminen on tärkeä juttu.

Patsaspuiston tapahtuman hyvin musiikkipitoinen ohjelma oli rakennettu erittäin ammattitaitoisesti. Kun koulurauha oli julistettu, soivat Kokemäenjoen partaalla tutut hitit ja aistittavissa oli hitunen festaritunnelmaa. Yleisö selvästi viihtyi. Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa tulevina vuosina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top