MAINOS

Hiiri satimeen

Mummoloota

Mika Hyssi

Tietokoneen mukana tulee aina hiiri. Ei, älä hyppää sille keittiön tuolille. Ja ei, älä viritä ansaa. Laita nyt se juusto takaisin jääkaappiin. Tule tänne.

Tässä on hiiri. Kuten näet, se on mekaaninen, joten se ei lähde karkuun eikä sitä tarvitse pelätä. Katso, hiiren pohjassa on tällainen pyöreä pallo. Se on yhtä kuin hiiren jalat. Tässä on hiiren korvat. Sitä ei tarvitse rapsuttaa. Napakka painallus, siitä tämä hiiri tykkää. Katso, tässä on hiiren häntä. Se on tuossa koneessa kiinni. Sen kautta hiiri tietää mitä sinä teet.

No niin, ota hiiri käteesi. Ota nyt. Noin. Kuten tunnet, se on aivan eloton. Aseta se nyt pöydälle. Toisinpäin. Korvat ylöspäin. Noin. Liikuta sitä nyt. Kuten näet, ruudulla liikkuu tuollainen valkoinen nuoli. Hyvä.

Myöhemmin: “Hei, mulla on talossa hiiri! Ihihii!” Muut ompelukerhon jäsenet tuijottivat mummoa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top