Pakastemarjoista jälkiruoaksi

Mikä herkku

Mika Hyssi

Marjajäädyke on oiva vaihtoehto perinteisille pullille ja kääretortuille. Teen tai kahvin kanssa kylmä naposteltava on virkistävä jälkiruoka ja on lisäksi helppo ja nopea valmistaa.

Marjajäädyke

3 dl mansikoita, mustikoita, vadelmia tai kaikkia sekaisin
3 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
1 kananmuna

1. Survo marjat.
2. Vatkaa kerma ja puolet sokerista vaahdoksi. Vatkaa loput sokerista ja kananmuna vaahdoksi.
3. Kaada marjasurvos munavaahtoon ja lisää lopuksi kermavaahto varovasti nostelemalla.
4. Kaada seos vuokaan ja pane peitettynä pakkaseen vähintään neljäksi tunniksi.
5. Aseta jäädyke tarjoilulautaselle ja koristele esimerkiksi marjoilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top