ILMOITUS

Pakastemarjoista jälkiruoaksi

Mikä herkku

Mika Hyssi

Marjajäädyke on oiva vaihtoehto perinteisille pullille ja kääretortuille. Teen tai kahvin kanssa kylmä naposteltava on virkistävä jälkiruoka ja on lisäksi helppo ja nopea valmistaa.

Marjajäädyke

3 dl mansikoita, mustikoita, vadelmia tai kaikkia sekaisin
3 dl kuohukermaa
3/4 dl sokeria
1 kananmuna

1. Survo marjat.
2. Vatkaa kerma ja puolet sokerista vaahdoksi. Vatkaa loput sokerista ja kananmuna vaahdoksi.
3. Kaada marjasurvos munavaahtoon ja lisää lopuksi kermavaahto varovasti nostelemalla.
4. Kaada seos vuokaan ja pane peitettynä pakkaseen vähintään neljäksi tunniksi.
5. Aseta jäädyke tarjoilulautaselle ja koristele esimerkiksi marjoilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top