MAINOS

Kuka kaipaa levykkeitä?

Kolumni

Mika Hyssi

Päättäväisin mielin poistin levykeaseman tietokoneestani. Korpunahmijalle ei ole ollut juurikaan käyttöä vuodenvaihteen jälkeen, kun viimeksi formatoin kaikki nimettömät levykkeeni. Levykeasema ei suinkaan joutanut roskiin, vaan se löysi oivan kodin vanhempien tietokonevanhuksen sisuksista.

Levykkeiden tärkeys tiedonsiirrossa on nykyään vähäistä. Ohjelmat ovat paisuneet jättimäisiksi romppueepoksiksi, eikä yhdelle levykkeelle tahdo mahtua kuin pari kuvilla höystettyä, kymmensivuista dokumenttia.

Sen sijaan pienikokoisten tiedostojen siirtämisessä levyke on edelleen oivallinen työväline. Levykeasema löytyy jokaisesta vanhemmasta tietokoneesta, toisin kuin romppuasemat, joista vanhemmat lukevat poltettuja romppuja vähän miten sattuu.

Vielä ei ole tullut ikävä levykeasemaa. Tiedostot kulkevat mainosti myös sähköpostilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top