MAINOS

Äetsästä reittitaksilla junalle

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsästä on jo jonkin aikaa päässyt reittitaksilla Vammalan rautatieasemalle niille junille, jotka eivät Äetsän asemalla pysähdy. Taksikyyti noudattaa linja-autotaksaa, eli hintaa tulee matkan pituudesta riippuen 2,20-3,70 euroa.

Yhteysliikennekokeilu kestää ensi kesään saakka. Timo Nurmen taksi liikennöi Vammalan rautatieasemalle kello 6.16, 8.02, 17.06 ja 19.40 lähteville junille. Taksi lähtee Keikyän Kauppakulmalta 22 minuuttia ennen junien lähtöaikoja. Auto ajaa reittiä Kauppakulma – Honkola th – Pehula, Päätie – Talankylä – Kiikan tori – Ruotsila – Ritala. Matkan varrelta pääsee kyytiin jokaiselta pysäkiltä tai muualtakin, missä voi pysähtyä. Jokaiselta junalta, jolle on kuljetus, on myös kuljetus takaisin Äetsään.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top