MAINOS

Televisiosyksyssä tuttuja ja uusia tuttavuuksia

Kolumni

Samuli Kinnari

Alkava televisiosyksy tuo kanaville lukuisia uusia ohjelmia. Myös vanhoja tuttuja nähdään uusintoina.

Ykkösen suosittu Kotikatu palaa ruutuun 5. syyskuuta. Sarjaan tulee joitakin uusia henkilöitä. Ulkomaisista sarjoista syksyllä Ykkösellä nähdään tiistaisin läpi kesänkin porskuttanut Gilmoren tytöt. Mielenkiintoinen uutuus on 11. joulukuuta aloittava Meidän pressa. Sarjan keskushenkilöitä ovat kuvitteellinen presidentti Georg W. Bush, hänen Laura-vaimonsa sekä joukko Valkoisen talon neuvonantajia ja sihteereitä. Kotikatsomon leffapaikalla maanantaisin nähdään syyskuussa kolme kotimaista hittielokuvaa. 2. syyskuuta ruudussa ihmetellään Lapin kullan kimallusta, 9. syyskuuta on vuorossa Bad Luck Love ja 16. syyskuuta Tango Kabaree.

Kakkosella aloittaa syksyllä Arja Korisevan ja Joel Hallikaisen vetämä Jos sais kerran. Ohjelma tarjoaa musiikkia ja leikkimieltä. Kotimaisena sarjauusintana Kakkosella nähdään Anna-Leena Härkösen romaaniin pohjautuva Häräntappoase. Lännensarjaklassikko Virginialaisen jäljellä olevat osat puolestaan katsotaan syksyn arki-iltapäivissä.

Maikkarilla nähdään 16. syyskuuta alkaen Hylätyt talot, autiot pihat. Paholaisen tytär puolestaan aloittaa 7. lokakuuta ja Sänky 29. marraskuuta. Uusintana Maikkarilla katsotaan Shampanjaa ja vaahtokarkkeja 4. marraskuuta alkaen.

Mafiaperhe Sopranos palaa Neloselle 27. elokuuta. Alkajaisiksi sarjan jo nähdyt jaksot nähdään uusintana ja uudet jaksot jatkavat heti perään. Suosittu Seinfeld nähdään Nelosella revanssina 19. syyskuuta alkaen. Poliittinen draamasarja West Wing puolestaan palaa uusin jaksoin kanavalle 13. lokakuuta. Syksy tuo tullessaan myös talk show Hyppönen Enbuske Experiencen, joten katsellaan 5. syyskuuta alkaen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top