MAINOS

Myllykoski: Satakunta tarvitsee teollisuusinvestointeja

Uutiset

Samuli Kinnari

Outokumpu Harjavalta Metals Oy:n pääluottamusmies Jari Myllykoski kaipaa Satakuntaan teollisuuden investointeja. “Perusteollisuus on edelleen vientiteollisuutemme vankka selkäranka. Ulkomaan viennillä kotimarkkinoille tulevalla rahalla on mahdollista lisätä palvelualojen työllisyyttä. Eduskunnan tekemän energiapäätöksen myötä on Satakunnalla mahdollisuudet saada jätti-investointi maakuntaan”, Myllykoski toteaa. Hän pitää järkevänä, että Teollisuuden Voima Oy päättäisi rakentaa uuden laitosyksikkönsä juuri Eurajoelle. “Tällä olisi valtava merkitys koko alueen elinkeino- ja teollisuuselämälle.

Pääluottamusmies Jari Myllykoski painottaa, että pysyvästi parempi työllisyystilanne voidaan saavuttaa vain uusinvestoinneilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top