MAINOS

Syksy on parasta istutusaikaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Syksyn istutusviikot käynnistyvät syyskuun alussa. Nyt kolmatta kertaa vietettävillä istutusviikoilla puutarha-alan ammattilaiset haluavat muistuttaa puutarhaharrastajia siitä, että syksy tarjoaa parhaat mahdolliset olosuhteet taimien kasvuunlähtöön. Useilla ammattimaisesti hoidetuilla viheralueilla tehdäänkin parasta aikaa kuumeisella kiireellä uusia istutuksia. Monelta puutarhaharrastajalta syksy sen sijaan on istutusajankohtana jäänyt unohduksiin.

Istutusviikkojen päättymiselle ei ole määritelty tarkkaa aikaa, sillä istuttaa voi periaatteessa niin kauan kuin maa ei ole jäässä. Istutusviikkojen aikana alan yrittäjät järjestävät eri puolella Suomea tapahtumia, joissa syysistutuksen etuja tuodaan esille.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top