MAINOS

Kirjoita katsastuksesta – voita digivideokamera

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Suomessa annettiin 14.10.1972 ensimmäinen asetus katsastustoiminnan aloittamisesta sekä ensimmäiset valtakunnalliset määräykset siitä, kuinka ja mitä autoissa on katsastettava. Siten tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta katsastustoiminnan aloittamisesta.

Suomen Autokatsastus Oy juhlistaa juhlavuotta julistamalla avoimen katsastukseen ja kuljettajantutkintojen vastaanottoon liittyvän kirjoituskilpailun, johon voi osallistua myös valokuvilla. Kuviin pyydetään liittämään selostus tapahtumasta. Kilpailun tarkoituksena on tallentaa alan 80-vuotisen historian varrelta monenlaiset muistelot, sattumukset ja kokemukset.

Kirjoituskilpailun pääpalkintona on digitaalinen videokamera. Lisäksi jaetaan muita esinepalkintoja. Osallistumisaikaa on 30. syyskuuta asti. Kirjoituskilpailun satoa ja voittajat julkistetaan 14. lokakuuta. Kertynyt aineisto talletetaan kilpailun jälkeen automuseo Mobilian kansalliseen autokatsastuskokoelmaan. Kirjoituksia ja valokuvia otetaan vastaan osoitteessa Suomen Autokatsastus Oy, informaatikko Heli Kulju, PL 350, 00811 HELSINKI.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top