MAINOS

Opistotalolla luennoidaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan Opiston Äetsän osasto järjestää syksyllä ja keväällä luentosarjan Opistotalolla Kiikassa. Asiaa kuullaan aina tiistaisin. Luennot alkavat 1. lokakuuta, jolloin Kari Kotiranta puhuu otsikolla “Mikrotietokoneiden historiasta”. Muita syksyn ja kevään aiheita ovat muun muassa “Vanhuksen kohtaaminen, eri sukupolvien kulttuurierojen vaikutus vuorovaikutuksessa”, “Omaisena mielenterveyskuntoutujalle”, “Mitä luova liikunta antaa eri ikäisille ihmisille”, “Kuvan kiinnostavuus sekä kauneus katsojan ja tekijän kannalta”, “Millai mää puhheeni väritän” ja “Kuija puhutaan Tyrvään ja Huittisten välisä”.

Tiistai-luennoille on vapaa pääsy.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top