MAINOS

Turvallisuus tärkeää

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalan kihlakunnan turvallisuuskysely on valmistunut. Tutkimuksen tulokset eivät ole paikkakuntajakaumansa puolesta yllättäviä. Esimerkiksi viikonloppuiltaisin pienemmillä paikkakunnilla, kuten Kiikoisissa ja Suodenniemellä, väki tuntee olonsa turvallisemmaksi kuin Vammalassa.

Yksi merkittävä turvallisuuden lisääjä on poliisi, jonka näkyminen katukuvassa on tärkeää. Vammalan kihlakuntakin on kuitenkin laaja ja on täysin ymmärrettävää, että poliisin on hankala olla samaan aikaan esimerkiksi Punkalaitumella, Äetsässä ja Laviassa.

Maailman nykymenosta voi osoittaa monta turvallisuuden kannalta ikävää asiaa. Pikkuhiljaa näiden ennen kaukaisilta tuntuneiden ilmiöiden, kuten huumehörhöilyn, vaikutus on alkanut näkyä myös maaseutupaikkakunnilla.

Turvallisuus on tärkeä juttu ja jokaisen perusoikeus.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top