MAINOS

Äitienpäivän kunniamerkit haettavina

Uutiset

Samuli Kinnari

Esitykset ensi vuoden äitienpäiväkunniamerkkien saajiksi Länsi-Suomen läänistä tulee tehdä lääninhallitukselle 12. marraskuuta mennessä. Myös yksittäiset kansalaiset voivat tehdä esityksiä ja aloitteita äitienpäiväkunniamerkeistä. Ritarikuntien kanslia edellyttää kuitenkin, että vähintään puolet esityksistä on kuntien, järjestöjen tai vastaavien yhteisöjen tekemiä. Omien lasten tekemissä kunniamerkkiesityksissä tulee olla vähintään kaksi luotettavaa, toisistaan riippumatonta puoltavaa lausuntoa sellaisilta järjestöiltä tai muilta yhteisöiltä, jotka hyvin tuntevat kyseessä olevan perheen. Ehdokkaiden alaikäraja on 40 vuotta.

Lääninhallitusten esitysten perusteella sosiaali- ja terveysministeriö tekee kunniamerkkiesityksen ritarikunnille. Kunniamerkit luovutetaan tuttuun tapaan äitienpäivänä järjestettävässä valtakunnallisessa juhlassa, jonka järjestelyistä vastaa Mannerheimin lastensuojeluliitto.

Esitykset tehdään hakemuslomakkeille, joita saa kunnanvirastoista, lääninhallituksesta ja Internet-osoitteesta http://lomake.vn.fi (nimellä kunnial1 ja kunnial2).

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top