Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Äitienpäivän kunniamerkit haettavina

Uutiset

Esitykset ensi vuoden äitienpäiväkunniamerkkien saajiksi Länsi-Suomen läänistä tulee tehdä lääninhallitukselle 12. marraskuuta mennessä. Myös yksittäiset kansalaiset voivat tehdä esityksiä ja aloitteita äitienpäiväkunniamerkeistä. Ritarikuntien kanslia edellyttää kuitenkin, että vähintään puolet esityksistä on kuntien, järjestöjen tai vastaavien yhteisöjen tekemiä. Omien lasten tekemissä kunniamerkkiesityksissä tulee olla vähintään kaksi luotettavaa, toisistaan riippumatonta puoltavaa lausuntoa sellaisilta järjestöiltä tai muilta yhteisöiltä, jotka hyvin tuntevat kyseessä olevan perheen. Ehdokkaiden alaikäraja on 40 vuotta.

Lääninhallitusten esitysten perusteella sosiaali- ja terveysministeriö tekee kunniamerkkiesityksen ritarikunnille. Kunniamerkit luovutetaan tuttuun tapaan äitienpäivänä järjestettävässä valtakunnallisessa juhlassa, jonka järjestelyistä vastaa Mannerheimin lastensuojeluliitto.

Esitykset tehdään hakemuslomakkeille, joita saa kunnanvirastoista, lääninhallituksesta ja Internet-osoitteesta http://lomake.vn.fi (nimellä kunnial1 ja kunnial2).

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: