MAINOS

Opettajavouhotusta tiistaisin

Kolumni

Mika Hyssi

Aikoinaan MTV3:n lauantai-illoissa pyörinyt draamasarja Käytäväpeliä jatkuu syyskaudella ensimmäisen tuotantokauden jaksojen uusinnoilla. Tiistai-iltapäivisin tutustaan amerikkalaisen koulun saippua-arkeen opettajien näkökulmasta.

Tuottaja David E. Kelleyn nimi mainitaan monessa sarjassa. Hänen tuotoksiaan ovat Käytäväpelin lisäksi muun muassa Maikkarilla esitetty Rooman sheriffi ja Nelosen Siskoni on noita. Kelley on tuottanut myös lopetuspäätöksen saaneen Ally McBealin ja Chicagon lääkärit.

Käytäväpeliä-sarjassa liikuskellaan koulumaailmassa, joten varsin arkisissa tunnelmissa draamaa väännetään. Sarja alkoi Kelleymäiseen tapaan vauhdilla. Opettaja pelottelee opiskelijoita aseella ja samainen opettaja on suudellut viehkeää koululaista. Rehtoria luonnollisesti syytetään kaikesta ja häntä pidetään päätöksissään liian äkkipikaisena. Kun juoneen vielä sekoitetaan koulukliseitä, opettajien välisiä ja opettaja-oppilasromansseja ja Kelley-sarjojen pakollista huumoria, syntyy sekava soppa, jota nauttii silloin tällöin.

Käytäväpeliä > MTV3 > uusinnat tiistaisin klo 15.20

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top