MAINOS

Miehet valkoisissa 3/4

Kenraalin päiväkirja

Mika Hyssi

“Minä kun luulin, että teissä on ainesta”, päivittelee Varusvarikko 3:n johtaja Neuvo Liimaberg. “Eläkkeelle jäänyt Varusvarikko 10:n ylijohtaja suositteli nimenomaan teitä tähän operaatioon. Sen sijaan, että olisitte seuranneet lekuri Miettistä Mustikkajoen Ladalla, takavarikoitte ensimmäisen vastaan tulevan auton, heititte omistajan ja hänen perheensä ulos autostaan ja kaahasitte Miettisen perään. Kiitos teidän, auton omistaja loukkasi kätensä heittäessänne hänet ulos. Ja te päästitte Miettisen karkuun, antauduitte viranomaisille ja poliisilaitoksen edustalla kalautitte kaksi poliisi tajuttomaksi. Onko teillä mitään sanottavaa puolustukseksi?” sopertaa Liimaberg.

“Nissan lähti käyntiin…” vastaa Mustikkajoki.
“…Lada ei”, jatkaa Waterberg.

“Tiedämmekö ylipäänsä yhtään mitään tämän Miettisen liikkeistä?” jatkaa johtaja Liimaberg tuohtuneena.
“Kyllä vain”, vastaa Mustikkajoki välittömästi.
“Niin?”
“Kyllä vain.”
“Eli?”
“Ai, minun pitäisi kertoa? No, ainakin Miettinen liikkuu ihmiseksi erittäin vikkelästi – ainakin neljän pyörän vehkeellä… hetkinen… niin: autolla”, vastaa Mustikkajoki.
“Ei hyvää päivää”, päivittelee Neuvo Liimaberg. “Nyt haette toimivan Ladan varastolta ja palaatte takaisin Lepposenmäen klinikalle. Ja selvitätte, kenelle Miettinen työskentelee ja mitä on oikein tekeillä. Vauhtia töppösiin, vanhukset!” karjuu Liimaberg.
“En olisi aivan varma, että varastolta löytyy toimiva Lada, sir”, kommentoi Waterberg.
“Ulos!”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top