MAINOS

Laskulle stoppi

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän väkiluku laski kesällä alle viiden tuhannen. Viimeistään nyt pitäisi tosissaan herätä muuttamaan kehityksen suuntaa.

Työpaikat ovat yksi perusedellytys uusien asukkaiden houkuttelemiseksi kuntaan. Mutta yksistään nekään eivät riitä. Käyhän nykyisinkin äetsäläisissä yrityksissä moni töissä muualta. Yrityksistä huolehtiminen tuntuu kuitenkin kunnassa hieman unohtuneen. Ehkä Äetsää pitäisi enemmän tehdä tunnetuksi hyvänä kotikuntana yrityksille. Tyhjää ei kuitenkaan kannata luvata, vaan kauniiden sanojen takana on oltava jotain katetta.

Hyvää palveluverkostoa kannattaisi ehdottomasti käyttää markkinointivalttina. Harvassa Äetsän kokoisessa kunnassa on niin paljon harrastusmahdollisuuksia kuin Äetsässä. Myös keskeinen sijainti Tampereen, Porin ja Turun kolmiossa on kunnalle etu, jonka olemassaolosta olisi fiksua ottaa kaikki irti. Hiljalleen kunnan julkisuuskuvaakin tulisi lähteä kehittämään positiiviseen suuntaan. Ehkä olisi aika miettiä mitä Äetsässä on eikä mitä sieltä puuttuu.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top