MAINOS

Paikallisia lukioita ei rakennekokeiluun

Uutiset

Samuli Kinnari

Hallituksen sivistyspoliittinen ministerityöryhmä on sopinut ylioppilastutkinnon rakennekokeilun laajentamisesta. Jatkokokeiluun ehdotetaan kaikkiaan 57 lukiota, mikä on 11,8 % kaikista lukiokoulutuksen oppilaitoksista. Vuodesta 1995 kokeilussa mukana olleet lukiot jatkavat edelleen ja uusia valitaan 28.

Länsi-Suomen läänistä kokeilussa on lähinnä suurimpien kaupunkien lukioita. Pienemmiltä paikkakunnilta mukana ovat vain Evijärven lukio ja Liedon lukio. Länsi-Suomen läänistä rakennekokeiluun päässee uutena vain Länsi-Porin lukio.

Valtioneuvosto päättää rakennekokeilun laajentamisesta ensi viikolla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top