MAINOS

Pakettien seisominen hyllyssä vähentynyt tekstiviesti-ilmoituksen ansiosta

Uutiset

Samuli Kinnari

Yhä useampi postipaketin vastaanottaja saa jatkossa ennakkoon tiedon saapuvasta lähetyksestä tekstiviestinä matkapuhelimeensa. Viestissä on tieto, milloin paketti tuodaan kotiovelle tai mihin postiin se on tulossa sekä lähettäjän nimi. Lisäksi viestissä on mukana numerosarja eli lähetystunnus, jota vastaan paketti luovutetaan postista vastaanottajalle.

Tähänastiset kokemukset sähköisestä saapumisilmoituksesta ovat olleet myönteisiä. Ensimmäisenä uusi lähestymistapa on vaikuttanut pakettien noutoon. Palvelua käyttävien yritysten noutamattomien pakettien määrä on vähentynyt parhaimmillaan jopa 30-40 prosenttia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top