MAINOS

Pirkanmaalainen.netin Mäkelä uskoo paikallisiin verkkopalveluihin

Uutiset

Samuli Kinnari

Kesällä tuulta purjeisiinsa ottaneen Pirkanmaalainen.net -ajankohtaispalvelun tarjonta kasvaa jatkuvasti. Sivuston takana on Marko Mäkelän yritys Mäkelä Networks.

Pirkanmaalainen.netistä löytyy muun muassa uutisia ja paikallisia linkkejä. “Viimeisin uudistus on erikoisartikkelit, joita nyt olisi tarkoitus tuottaa säännöllisin väliajoin. Ensimmäisessä artikkelissa tuli tutustuttua Tampereen Siperiaan tulleisiin taskutietokoneisiin, joilla voi kahvin ohessa lukea vaikka sähköpostit”, kertoo Marko Mäkelä.

Paikallisten nettipalvelujen vetovoimaan Mäkelä luottaa vahvasti, vaikka alalta on moni yrittäjä pudonnut kelkasta. “Uskon ja tiedän, että paikallispalveluja luetaan paljon paikallislehtien ohessa. Ovathan www-palvelut normaalisti ilmaisia ja päivitettävyydeltään ajantasalla”, hän toteaa. “Tulevaisuudessa yhä useammalla laitteella pääsee verkkoon nopeammin ja edullisemmin. Miksei siis paikallisuus verkossa olisi kannattavaa?” Mäkelä pohtii.

Paikallisia nettipalveluja ja perinteisiä medioita vertailtaessa Marko Mäkelä tunnistaa useita vahvuuksia sähköisen uutisoinnin eduksi. “Parhaimmillaan paikallisuuteen paneutuva palvelu tarjoaa huomattavasti laajempia ja kuvallisempia artikkeleita printtilehtiin verrattuna. Vahvana lisähöysteenä www-palvelu voi tarjota myös aiheeseen liittyviä linkkejä, mikä printtimaailmassa on mahdotonta”, Mäkelä toteaa.

Mäkelä Networksin viime vuoden tammikuussa perustanut Marko Mäkelä on 19-vuotias it-alan ammattilainen. Hän on kotoisin Hämeenkyröstä, mutta asuu nykyisiin Tampereen Kalevassa tyttöystävänsä Hannelen kanssa. Mäkelä harrastaa Internetin ohella autohifiä ja kotiteatteria.

Marko Mäkelä

Kuvassa Mäkelä Networksin ja useamman nettipalvelun takaa löytyvä Marko Mäkelä. Kuva: Marko Mäkelä/Pirkanmaalainen.net

Katso myös
+ Pirkanmaalainen.net
+ Mäkelä Networks

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top