MAINOS

Pirkanmaa iloitsee infrastruktuuri-investoinneista

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan maakunnan suurimmat ilonaiheet valtion tulevan vuoden talousarviossa ovat maakuntajohtaja Jussi V. Niemen mukaan mittavat infrastruktuuri-investoinnit. Valtatie 9:n suuntaukseen ja rakenteen parantamiseen Oriveden ja Muuramen välillä on luvassa 17 miljoonan euron määräraha, minkä ansiosta hanke valmistuu ensi vuoden aikana. Tampere – Helsinki -rautatien perusparannukseen ja radan tason nostoon puolestaan osoitetaan 15 miljoonan euron määräraha, millä pitkä ja mittava hanke saadaan päätökseen. Tampere – Orivesi – Jyväskylä -rautatien perusparannukseen kohdistetaan seitsemän miljoonaa euroa.

Valitettavaa Pirkanmaan kannalta on valtatie 3:n Tampereen läntisen ohikulkutien puuttuminen valtion budjetista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top