MAINOS

Kuntien palvelujen liikuntaesteet kartoitetaan talkoovoimin

Uutiset

Mika Hyssi

Joutsenten reitti ry:n hallitus kokoontui ensimmäisen kerran kesätauon jälkeen torstaina Kiikan Lauttapirtille. Hallituksen käsiteltävänä oli viisi uutta hankehakemusta Joutsenten reitin maaseudun kehittämissuunnitelmaan – kolme hyväksyttiin, kahta tutkitaan tarkemmin.

Kokouksessa puollettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenkyrö-Kyröskoski ry:n hoivapalveluhanketta ja Punkalaitumelaisen Kanteenmaan kyläyhdistys ry:n suunnittelemaa infomajakkaa. Huittisten Seudun Invalidit ry:n hallinnoima Esteetön yhteiskunta -kampanja kartoittaa Äetsän ja lähikuntien julkisten tilojen ja kauppojen liikuntaesteitä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top