MAINOS

Koivusalo ja pitkäpiimäinen show

Kolumni

Mika Hyssi

Maikkarin kylmä ja totinen, Nelosen ex-uutisankkuri Kirsi Salo jäi Heikkoine lenkkeineen taka-alalle, kun huomasin Kaija Koon vierailevan solistina Kakkosen taajuuksilla.

Yleisradion koko kansan kanava, TV2, tuntuu luottavan Timo Koivusaloon. Tuttu juttu show luovittiin loppuun keväällä. Nyt herra on takaisin aalloilla ja luotsaa perjantai-iltaa yli tunnin mittaisella Leikin varjolla -ohjelmalla, jossa kolme kahden hengen julkkisparia kilpailevat toisiaan vastaan.

Ohjelma on aivan liian pitkä. Timon vitsit eivät mieltä ylennä ja Jari Puhakan studio-orkesteri pääsee tositoimiin vain muutamaan otteeseen. Väliin tungetut uutiset pitävät huolen, että jälkimmäinen osio jää hyvin todennäköisesti katsomatta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top