MAINOS

Harjoitus testaa kuntien valmiussuunnitelmia

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi-Suomen lääninhallitus järjestää 2.-3 lokakuuta yhdessä Pelastusopiston kanssa LOPO 02 -valmiusharjoituksen Loimaan ja Porin pelastustoimien yhteistoiminta-alueiden kunnille. Harjoitukseen osallistuu myös valtion alue- ja paikallishallinnon viranomaisia. Kaikkiaan harjoituksessa on mukana runsaat 400 henkilöä.

“Kyse on ensisijaisesti johtamistoiminnan harjoittelusta, eikä harjoitus siten näy käytännön toimintana kuntien katukuvassa, jolleivät kunnat ja muut tahot erikseen järjestä samaan aikaan vaikkapa pelastustoimintaharjoitusta”, kertoo harjoituksen johtajana toimiva lääninvalmiusjohtaja Raimo Viinamäki Länsi-Suomen lääninhallituksesta. Äetsän seudulta harjoitukseen osallistuvat Punkalaidun, Loimaan kaupunki, Loimaan kunta, Vampula, Kiikoinen ja Lavia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top