MAINOS

Vammalaan säännölliset valtuustoinfot?

Uutiset

Samuli Kinnari

Kaupunginvaltuutettu Elina Kimpanpää on tehnyt valtuustoaloitteen säännöllisten valtuustoinfojen aloittamiseksi Vammalassa. Kimpanpään ja yhdeksän muun valtuutetun allekirjoittama aloite on kaupunginhallituksen valmisteltavana.

Valtuustoinfo olisi ennen valtuuston kokousta järjestettävä informaatiotilaisuus, jossa valtuutetut ja nuorisovaltuutetut saisivat tietoa valmisteltavina olevista sekä muista ajankohtaisista asioista. Infon ansiosta valtuutettujen olisi helpompi perehtyä asioihin ja nuorisovaltuutetut saisivat laajemman kuvan asioiden valmistelusta. Valtuustoinfon jälkeen valtuustoryhmät voisivat niin halutessaan kokoontua.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top