MAINOS

Julkkis kertoo julkkiksista

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Lehtipisteisiin ilmestyi torstaina Entertainment Publishing Group Oy:n kustantama viihdelehti Julkkis. Lehden päätoimittaja on Joni Soila, joka on viimeksi työskennellyt 7 päivää -lehden palveluksessa.

“Lehtikonsepti on Suomessa aivan uudentyyppinen, mutta maailmalla menestynyt ja hyväksi todettu. Se ei ole suora kopio mistään, vaan lehdessä on yhdistelty useita toimiviksi todettuja palasia”, Joni Soila kertoo Julkkiksen rakenteesta.

Viihdelehti Julkkis ilmestyy kahden viikon välein. Jakelijana toimivat Rautakirjan Lehtipisteet kautta maan. Irtonumeron myyntihinta on 1,95 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top