MAINOS

Omituinen mäiske huolestuttaa

Kolumni

Samuli Kinnari

Tuntuu siltä, että viime vuosina meno Äetsässä on käynyt hetki hetkeltä rauhattomammaksi. Automurroista, pienistä varkauksista ja muista tihutöistä raportoidaan lehtien palstoilla toistuvasti. Häiriökäyttäytymisen lisääntyminen on hälyttävää.

Tuskinpa sellaiset ajat koskaan palaavat, että maaseudulla uskallettaisiin pitää talojen ovet auki yötä päivää. Eikä välttämättä tarvitsekaan palata. Hienoinen parannus nykyiseen kehitykseen kuitenkin olisi paikallaan. Ihmisten pitää voida luottaa siihen, että oma auto on ehjänä pihassa vielä seuraavanakin aamuna.

Julkisen omaisuuden mänttäämisestä on tainnut tulla niin arkipäiväistä, että siitä valittaminen alkaa tuntua jo puuduttavalta. Surullista kuitenkin on katsella töhrittyjä paikkoja. Mitä ihmeen hyötyä joku voi saada esimerkiksi siitä, että maalaa alikulkutunnelin seinät uuteen uskoon tai tuhoaa puhelinkioskin luettelon?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top