MAINOS

Veronpalautukset pankkitileillä 5. joulukuuta

Uutiset

Samuli Kinnari

Verohallituksen alustavan tilaston mukaan veronpalautuksia vuodelta 2001 maksetaan lähes kolmelle miljoonalle henkilöasiakkaalle korkoineen yhteensä 1 272 miljoonaa euroa. Veronpalautukset ovat nostettavissa pankkitileiltä 5. joulukuuta. Palautusten maksu postin kautta alkaa noin viikkoa myöhemmin eli 10. joulukuuta. Palautusten maksu postin kautta jaksottuu usealle päivälle.

Veronpalautusta odottavan asiakkaan kannattaa ilmoittaa uusi tai muuttunut tilinumerotieto verotoimistoon varmistaakseen veronpalautuksen saamisen ajoissa ja joustavasti suoraan omalle tilille. Tilinumeroilmoitus on tehtävä viimeistään 8. marraskuuta.

Jäännösveroilla kaksi eräpäivää

Alustavasti jäännösveroja on korkoineen laskettu perittävän lähes 900 000 henkilöasiakkaalta noin 916 miljoonaa euroa. Jäännösverojen eräpäivät ovat 4.12.2002 ja 6.2.2003.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top