MAINOS

Luonnonsuojeluliitto: Kokonaisvastuu metsien suojelusta ympäristöministeriölle

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen luonnonsuojeluliiton mielestä Etelä-Suomen metsien suojelun toimintaohjelman toteutumisen kokonaisuuden seurannan ja arvioinnin siirtäminen maa- ja metsätalousministeriölle ja metsäneuvostolle on äärimmäisen lyhytnäköinen ja harkitsematon esitys. Liitto katsoo, että kokonaisvastuun metsien suojelusta pitää jatkossakin kuulua ympäristöministeriölle. Valtioneuvoston asettama Etelä-Suomen metsien suojelutoimikunta on esittänyt, että tulevaisuudessa “maa- ja metsätalousministeriö vastaisi metsäneuvoston tukemana toimintaohjelman kokonaisuuden seurannasta ja arvioinnista”.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top