MAINOS

Vammalan pääväylä tiepiirin vastuulle?

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalassa selvitellään parhaillaan kaupungin pääväylän eli Itsenäisyydentien, Puistokadun ja Sastamalankadun muuttamista yleisiksi teiksi. Käytännössä yleisiksi teiksi muuttaminen tarkoittaisi sitä, että teiden hallinta, hoitovastuu ja kunnossapito siirtyisivät kaupungilta Hämeen tiepiirille.

Yleisiksi teiksi muuttamisen yhteydessä selvitetään myös Punkalaitumentien ja valtatie 12:n ramppiliittymän parantaminen, sekä Satakunnantien ja Ratakadun täydentäminen ramppiliittymällä. Suunnittelutyön aikana lokakuun lopussa Vammalan vanhalla kaupungintalolla järjestetään suunnitelmaluonnoksista yleisötilaisuus.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top