MAINOS

Lääninhallitus luki lehti-ilmoituksia – hintojen ilmoittamisesta huomautettiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi-Suomen lääninhallitus seurasi kesällä tehostetusti läänin alueella ilmestyvien suurimpien lehtien kuluttajille suunnattua mainontaa. Seurannassa olivat kahdeksan maakunnallisen lehden lisäksi merkittävät paikalliset ilmoituslehdet. Säädösten vastaisesta kulutustarvikkeiden ja palvelujen hintailmoittelusta annettiin asianmukaiset huomautukset.

Eniten huomautuksia jaettiin päivittäistavarakaupalle. Huomautuksia saivat lisäksi muun muassa autohuoltoliikkeet, kotileipomot, apteekit, asunnonvälitysliikkeet, kesäteatterit, tanssipaikat, urheilutapahtumat, mansikkatilat ja ravintolat. Huomautukset tehosivat hyvin, eikä jatkotoimenpiteitä tarvittu.

Seurannan aikana tarkastettiin mainokset 428 lehtinumerosta. Virheellisesti tai puutteellisesti ilmoitettuja hintoja todettiin 341 ilmoituksessa. Kirjallisia huomautuksia annettiin noin 100 kappaletta. Lisäksi annettiin suullisia huomautuksia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top