MAINOS

Paholaisen tytär kikkailee töllössä

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Maikkarin maanantai-illan draamapaikalla alkaa 7. lokakuuta Ilkka Remeksen tarinaan perustuva moderni trilleri Paholaisen tytär. Neliosaista sarjaa tähdittävät Outi Mäenpää, Mats Långbacka ja Kari Sorvali.

Paholaisen tytär kertoo kidnappauksesta suomalaisen teknologiayrityksen huipulla. Tarinassa seurataan kahta hyvin erilaista ihmistä: menestyvää liikemiestä (Juhani Salomaa – Mats Långbacka) ja häntä vainoavaa naista (Hannele Koski – Outi Mäenpää).

Paholaisen tytär > MTV3 > maanantaisin, kello 20.05-21.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top