MAINOS

Risto Tuori: Varma perillepääsy on kiinni monesta tekijästä

Uutiset

Samuli Kinnari

Autoliiton vammalalainen puheenjohtaja Risto Tuori puhui sunnuntaina Auton Päivän tilaisuudessa Rovaniemellä. Tuori tarkasteli varmaa perillepääsyä useasta eri näkökulmasta. Jotta matka sujuisi kommelluksitta on sekä auton että kuljettajan oltava ajokunnossa. Myös teiden ja katujen rakenteet ja liikenteen ohjaus vaikuttavat osaltaan liikenneturvallisuuteen. Ensilumen myötä hyvin ajankohtaisiin sääasioihin liittyen Tuori muistutti, ettei nastarengaskielto ole voimassa, jos sää- tai keliolosuhteet edellyttävät talvirenkaiden käyttämistä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top