MAINOS

Vuoristossa on elämää

Kolumni

Mika Hyssi

Perjantaisin Makupalat-setien jälkeen Oloneuvoksen ruudun täyttää – jos vain suorat urheilulähetykset suovat – saksalainen Vuoristolääkäri. Kirurgi Thomas Burgner kyllästyy kaupunkilaiseen elämäntapaan ja muuttaa perheensä kera Sonnensteinin alppikylään. Kauniissa miljöössä asuu karismaattisia ihmisiä, tumpeloita, viettelijöitä ja viekkaita juonittelijoita. Hiljaisuuden rikkoo usein myös ulkopuoliset turistit. Der Bergdoctor pyörittää tuppukylän lääkärin tehtäviä.

Elämä Sonnensteinissa ei jätä Oloneuvosta kylmäksi. Tapahtumia riittää lääkärin ratkaistavaksi väsymiseen asti mutta lopussa kiitos seisoo: elämä saksalaisessa alppikylässä on loppujen lopuksi ihanan positiivista ja elämänmyönteistä – eikä 1990-luvun alkupuolella tehty sarja tunnu vanhanaikaiselta.

Pääosissa Gerhart Lippert, Manuel Guggenberger ja Ensi Fuchs. TV2 esittää sarjan uusintana kokonaisuudessaan.

Vuoristolääkäri > TV2 > perjantaisin n. klo 19.30

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top