MAINOS

Haastattelijana Tarja Pyökki

Kenraalin päiväkirja

Mika Hyssi

– Oikein hyvää maanantai-iltaa ja tervetuloa seuraamme – seuraani. Me olemme – mä olen haastattelija Tarja Pyökki ja vastapäätä elämästään kertoo kenraali Carl Warner Waterberg. Terve, Kaarle, terve mä.
– Hyvää iltaa.
– Ennen kuin mä aloitan tämän mielenkiintoisen keskustelun, mä laitan oikean käteni lepoasentoon tähän sohvan käsinojalle. Kas näin. Kaarle, mitä sä ajattelet tästä?
– Ihan hyvä juttu.
– Mäkin olen samaa mieltä. Täs on jotain niin rauhoittavaa, etenkin ku sanoo kaikille heti alussa, että mun oikea käsi ei vaihda asentoa kertaakaan tän ohjelman aikana. Mut mä en sano. Kato mä voin ihan hyvin nostaa sen näin poskeani vasten. Mitä sä tästä ajattelet?
– Aivan ymmärrettävää.
– Eiks ookin. Ja siellä studio-ohjaaja jo viittoo, et meidän aika päätty tähän. Me olemme – mä olen haastattelija Tarja Pyökki, vieressäni Carl Warner Waterberg. Tämä oli Haastattelijana Tarja Pyökki. Näkemiin.

Ohjaamossa:

– Kalle, meillä on vielä 40 minuuttia ohjelma-ajasta täyttämättä!
– Tiedän. Laitetaan taas vaikka piirrettyjä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top