MAINOS

Nuorisovaltuusto toimii toimivasti

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalan nuorisovaltuusto on nettikahvilahankkeellaan osoittanut, ettei se nuku. Nuorisovaltuustoilla kun olisi torkkumiseenkin hyvät mahdollisuudet, koska niillä ei ole kovin laajoja valtaoikeuksia. Löysähkö vallankahva ei kuitenkaan ole turruttanut ainakaan Vammalassa.

Vapaa-aikalautakunta laittoi mukavasti vauhtia nuorten hankkeeseen ja päätti, että nuorisotoimenjohtaja valmistelee yhdessä nuorisovaltuuston kanssa asiasta esityksen kaupunginhallitukselle. Penseämpi lautakunta olisi vain merkinnyt asian tiedokseen, jolloin sillä olisi ollut hyvä mahdollisuus unohtua arkistojen aarteeksi.

Nyt on mielenkiintoista seurata, millaisen esityksen nuorisotoimenjohtaja ja nuorisovaltuusto sorvaavat kaupunginhallitukselle. Ja vähintään yhtä mielenkiintoista on nähdä kaupunginhallituksen päätös asiaan. Olisikohan muuten toivelistan kärjessä ollut uimahalli saanut yhtä hyvin tuulta purjeisiin?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top