Ketsuppia korvaan

Manic Sunday

Naftaliinista nostettu Levyraati uusine vakikasvoineen on tutustuttanut minut jälleen musiikin maailmaan. Radioaalloille eksyneenä tarvitsin opastusta, johon Raakel Lignell ja Njassa tarjosivat oivan opiskeluareenan. Tutustuin ja ihastuin ketsuppiin ja käärmeeseen.

Mamban uusimmalta albumilta raadin haaviin jäi kappale Vielä on kesää jäljellä. Yllättävän heikosti ohjelmassa pärjännyt Tero Vaaran tuotos kuulosti mukavalta ja soi nyt tiuhaan Meille vai teille -kappaleen ohessa.

Kaupallinen tuotos, Las Ketchup -yhtyeen sinkkulohkaisu Asereje, on Njassaa mukaillen simppeliä aurinkolomafiiliksen jälkilämmittelyä. Aserejeen kyydissä kuitenkin viihtyy.

Olen koukussa ketsuppiin ja käärmeeseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top