MAINOS

Vasemmistoliitto jututtaa Pirkanmaan kuntien määrästä

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan Vasemmistoliitto ry ja Pirkanmaan Vasemmistoliitto ry järjestävät tiistaina kahvila Matildassa paneelikeskustelun. Pöydän vieressä pohditaan muun muassa, riittääkö Pirkanmaalla kymmenen kuntaa, mikä on kuntien yhteistyön tulevaisuuden kuva ja miten peruspalvelut turvataan kaikille kuntalaisille. Keskustelemassa on Vammalan, Huittisten, Äetsän, Mouhijärven, Suodenniemen, Kiikoisten ja Punkalaitumen päättäjiä. Kello 18.30 alkavan paneelikeskustelun vetää Reijo Kahelin. Kahvipannu on kuumana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top