MAINOS

Sarjat ilman mainoksia

Kolumni

Mika Hyssi

DVD-tarjonta kasvaa vuosi vuodelta. Menestyksekkäimpiä ja halutuimpia tv-sarjoja ja elokuvia kaupataan yhä useammin DVD-levyillä. Oman suosikkisarjan voi nykyään katsoa ilman mainoksia, silloin kun itse haluaa.

Brittiläiset ja amerikkalaiset tv-sarjat rynnivät vauhdilla videokaseteille ja DVD-levyille. DVD-levyillä on usein poistettuja ja pilalle menneitä kohtauksia ja näyttelijöiden haastatteluja. Suomen markkinat ovat ilmeisesti liian pienet, sillä suomalainen tv-tuotanto ei muutamaa elokuvaa lukuunottamatta ole päätynyt kaupan hyllylle.

Mikään ei ole täydellistä: valtaosaa sarjoista ja osaa elokuvista ei koskaan käännetä suomeksi. Levyjä on mahdollista tilata esimerkiksi Brittiläisiltä markkinoilta, mikäli vain taskusta löytyy muovirahaa. Tosi töllöttäjä kun pärjää ilman heikkolaatuista suomennosta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top