MAINOS

Punaista päin harvemmin kuin keväällä

Uutiset

Samuli Kinnari

Liikenneturvan syksyn tarkkailujen mukaan keskimäärin joka viides kerta, kun valot vaihtuivat punaiseksi, yksi tai useampi autoilija ajoi päin punaista. Viime kevääseen verrattuna pientä parannusta on havaittavissa. Maaliskuussa punaista vasten ajettiin joka neljäs kerta valojen vaihtuessa.

Tampereella meno oli keväällä hurjaa, sillä pahimmissa risteyksissä lähes joka toinen kerta valojen vaihtuessa autoilijat eivät piitanneet punaisesta. Syksyllä meno on tasoittunut niin, että punaista vasten ajettiin joka neljäs kerta valojen vaihtuessa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top