MAINOS

Talo tyhjäksi – toimiko tiedotus?

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanhallitus päätti maanantain kokouksessaan, että Laukkumaakarin rivitalot Jussinpellossa tyhjennetään vuokralaisista ja rakennukset jätetään peruslämmölle. Asukkaille tarjotaan asuntoja Harjun kerrostalosta.

Kunnanhallituksen päätöksen jälkeen on pitkin viikkoa pulpahdellut tietoja siitä, että vuokralaisia ei rivitalojen tyhjentämisestä ole etukäteen informoitu. Tieto näyttääkin tavoittaneen ja yllättäneen asukkaat vasta lehtien välityksellä. Moinen ei tunnu kovin onnistuneelta tiedotuspolitiikalta, hyvätapaisesta toiminnasta puhumattakaan.

Äetsä on vuosien varrella paistatellut yleensä negatiivisessa julkisuudessa kyllästymiseen asti ja monessa asiassa. Luulisi, että edes imagokolhuista olisi jotain opittu. Mutta ei, sillä taas tuli yksi uusi sulka hattuun.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top