MAINOS

Kansa kiertää Suomea

Manic Sunday

Samuli Kinnari

Aiemmin syksyllä upean Salaisuudessain-albumin julkaissut Tapani Kansa reissaa parhaillaan Suomea ristiin rastiin. Miehen tässä kuussa alkanut konserttikiertue päättyy Tampere-taloon lauantaina 2. marraskuuta.

Tapani Kansan uuden levyn nimikkokappale Salaisuudessain on lainattu Leonard Cohenin tuoreimmalta levyltä. Biisin alkuperäinen nimi on In My Secret Life. Nimikkokappaleen lisäksi lätyltä on radiohitiksi kivunnut Lennä jo lennä. Salaisuudessain-albumin taustavoimiin kuuluvat Aika-yhtyeen Sani ja Alex, jotka ovat tehneet levylle sekä säveliä että sanoituksia.

Katso myös
+ Tapani Kansan kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top