MAINOS

NetAnttila ja MTV3 aloittavat digitelevisiossa kauppapaikan pilottivaiheen

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

NetAnttila yhteistyökumppaneineen on kehittänyt ensimmäisen digitelevisioon perustuvan kauppapaikan Suomessa. Televisiossa toimiva NetAnttila voidaan käynnistää sekä televisiomainoksesta että supertekstitelevisiosta.

“Internetissä toimiva kauppa ei tavoita kaikkia asiakasryhmiä. Televisiossa toimiva kauppapaikka täydentää luontevasti verkkokaupan palvelua parantamalla kaupan saavutettavuutta. Keskeinen haaste on kehittää asiakkaalle uudesta ostoympäristöstä mahdollisimman helppokäyttöinen”, sanoo NetAnttilan myyntijohtaja Mika Leiponen.

Valitut pilottiryhmät pääsevät tekemään digitelevision välityksellä ostoksia MTV3-kanavalla tammikuussa. Uuden ratkaisun perustana on NetAnttilan Internetissä toimiva kauppapaikka.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top