MAINOS

Uutispuuroa lauantaisin

Kolumni

Mika Hyssi

Hyväksi havaittua ohjelmaformaattia ei kannata sorkkia. Tällaiseen tulokseen tulin lauantai-iltana, kun jouduin kääntämään kanavaa kesken Uutisvuodon. Näin ei ollut käynyt koskaan aikaisemmin. Ehkä en ollut oikealla ”muudilla”.

Uutisvuoto on yli kaksi vuotta ollut lauantai-iltani huumoripuolituntinen. Peter Nymanin luotsaamassa uutisvääntöhupailussa Tommy Tabermann ja Jari Tervo keksivät mielivaltaisia perusteluja viikon kohu-uutisille yhdessä vieraiden kanssa. Pierukakka-huumori paistaa auttamatta läpi herrojen puheista ja riman alta mennäänkin reippaasti. Huvittavaa, perisuomalaista hölmöilyä, eikö totta?

Töllöstä raikuu tuttu alkutunnari, joka viikko viikolta kuulostaa entistä vastenmielisemmältä. Nyman aloittaa tuttuun tapaan ajantappamiseksi luoduilla vitseillä. Ei naurata. Tervo höläyttää jotain epämääräistä, josta Tabermann saakin illan puheenaiheen. En jaksa enää seurata taivaanrannanmaa-larien sekoilua, vaan käännän Neloselle. Vahtaan draamaelokuvaa loppuillan. Mielessäni pohdin, olenko nyt kasvanut yli Uutisvuodosta?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top