MAINOS

Kanavauudistus tuo yöradion Mafian seuraajaan

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Radiomafian taajuuksilla soi kanavauudistuksen ansiosta ensi vuoden alkupuolelta lähtien Yleisradion uudistunut, yhteinen yöradio. Nykyäänhän kanavalla kuullaan yöaikaan Ylen Ykkösen klassista musiikkia.

Kanavauudistuksessa Yleisradion radiokanavien sisäiset toimintatavat muuttuvat enemmän kuin kanavien sisällöt. Kaikkien kanavien tuotannon digitalisointi valmistuu pääosin tämän vuoden aikana. Se mahdollistaa uusien toimintatapojen ottamisen käyttöön. Perusideana on, että osaamiskeskukset tekevät ohjelmia ja kanavat jakavat niitä. Ohjelma-alueittaisia osaamiskeskuksia on kaikkiaan 12.

Yleisradion radiokanavien uudet nimet julkistetaan marraskuun lopulla. Uudistetut kanavat aloittavat lähetyksen 13.1.2003.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top