MAINOS

Kirkkopalon selviäminen oli helpotus

Kolumni

Samuli Kinnari

Tyrvään Pyhän Olavin kirkon tuhotyön selviäminen pari viikkoa sitten oli helpotus koko Vammalan seudulle. Kun kirkko reilut viisi vuotta sitten uuden paanukaton valmistuttua paloi, kävivät tunteet kuumina. Ilmassa oli jopa jonkinlaista hysteriaa.

Tuhotyön syyksi selvisi murron jälkien peitteleminen. Huokaista voi siitäkin, että kirkkopalon takana ei ollut mitään aatteellista.

Poliisi teki Tyrvään Pyhän Olavin kirkon tuhotyön selvittämisessä kovan työn. Iso urakka on ollut myös ahkerilla talkoolaisilla, joiden ansiosta pyhättö on ensi kesänä entisessä asussaan. Hatunnosto sekä tutkijoille että talkooväelle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top